O nama

ZAGREB COLORS d.o.o.

Poduzeće Zagreb Colors d.o.o. prisutno je na tržištu kao uvoznik i distributer boja, lakova, alata i svih pratećih materijala te ostalih proizvoda primarno za auto reparaturu i drvo. Nastavljamo njegovati tradiciju dugu 35 godina. Ekskluzivni smo distributer nizozemske multinacionalne kompanije AkzoNobel, najvećeg svjetskog proizvođača boja i lakova sa najširim spektrom primjena na svim materijalima i za sve uvijete eksploatacije. Također smo u našem segmentu vodeći distributer multinacionalne kompanije 3M.

Danas imamo preko 30% udjela na domaćem tržištu i jedan smo od tržišnih lidera, što je rezultat kvalitetnih, prije svega ekološki prihvatljivih proizvoda najvećih svjetskih proizvođača, najnovijih tehnologija u svim područjima te kvalitetne tehnološke i logističke usluge koju naši djelatnici nude našim kupcima-partnerima.

U svrhu educiranja svojih djelatnika, tehničara i naših kupaca-partnera te upoznavanja sa stalnim promjenama i novitetima u industriji boja i lakova, naša tvrtka ulaže u znanje i praćenje noviteta svih zajedno u suradnji sa svojim dobavljačima.

Tvrtka kontinuirano, osim u znanje i najnovije tehnologije, ulaže u svoje logističko-skladišne kapacitete i vozni park kako bi pružili što bolju logističku uslugu svim našim kupcima-partnerima diljem Hrvatske.

Osim preko centralnog prodajno-skladišnog centra i uprave koja se nalazi na Slavonskoj aveniji 26/7 u Zagrebu, tvrtka Zagreb Colors d.o.o. posluje preko svojih poslovnica u Rijeci, Splitu, Zadru i Osijeku.

Iz svoje ponude izdvajamo vrhunske AkzoNobel brendove, Sikkens, Lesonal i Dynacoat, te potrošne materijale izvrsne kvalitete proizvođača 3M, specijalizirani program za drvo proizvođača Sherwin Williams robne marke Sayerlack. Uz spomenute, nudimo vrhunske proizvode finskog proizvođača Mirka, zatim Roberlo, Rupes, Disolac, Finixa, Teroson, Loctite, Devilbiss, Coloritalia, Festool, Sagola, Sata i Prodyver, nudeći uvijek samo vrhunske proizvode uz optimalni odnos cijene, kvalitete i naše usluge.

Let’s color the world together / Obojimo svijet zajedno

Zagreb Colors d.o.o.

Naziv i skraćeni naziv tvrtke:
ZAGREB COLORS d.o.o.
Sjedište tvrtke: 
Dankovečka ulica 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska (Croatia), OIB: 05839680379
Sud kod kojeg je tvrtka upisana u Sudski registar: 
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu
Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: 
MBS: 081218616
Naziv i sjedište financijskih institucija u kojima tvrtka ima otvorene račune zajedno s brojevima računa: 
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA d.d.; IBAN: HR97 2503 0071 1110 0377 5, SWIFT/BIC: VBCRHR22, PDV ID (TAX ID):HR05839680379
Prezimena i najmanje jedno ime člana Uprave društva: 
Direktor Marija Mioč zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
Iznos temeljnog kapitala i da li je uplaćen u cjelosti: 
Temeljni kapital društva iznosi 4.000,00 EUR i uplaćen je u cijelosti.